Média Mozgásszervi problémák hatékony kezelése Safe Laser készülékkel

Számos egészségügyi problémára, köztük a mozgásszervi eredetű fájdalmak kezelésére kínál hatékony és tartós megoldást a lézerkezelés.

Közel fél évszázada, Magyarországon fedezték fel, hogy a lézerfénnyel nemcsak operálni, hanem gyógyítani is lehet. A sejtek, szövetek  lézerfénnyel világítva gyorsabban regenerálódnak, anyagcseréjük fokozódik, sőt, új sejtek, szövetek, és hajszálerek is képződnek. A lézernek számos egyéb jótékony hatása van a szervezetre: pl. gyulladás és duzzanatcsökkentő, fájdalomcsillapító hatás, izomfeszülés csökkentése.

Mozgásszervi problémák kezelése Safe Laser orvostechnikai készülékkel

Tudta, hogy a mozgásszervi fájdalom (pl. porckopás esetén) gyakran csak kisugárzik? Ezért nem tudják megfelelően gyógyítani, mert nem ott fáj, ahol az ok van. 

Ismerje meg a mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésének leghatásosabb módszerét kockázatmentesen, mely során azonnali fájdalomcsökkenést illetve a mozgástartomány növekedését tapasztalhatja. Egy személyes állapotfelmérés és konzultáció során szakértő kollégáink segítségével megtapasztalhatja a legkorszerűbb lézertechnológia hatását.

A konzultáció során szakembereink közreműködésével feltérképezzük és megjelöljük a fájdalom forrását képező pontokat, ezeket megvilágítjuk a lézerkészülékkel, majd a tartós eredmény elérése érdekében megtanítjuk Önt a további otthoni kezelés helyes módszertanára is.

A konzultáció ára 20 000 Ft, amelyet Safe Laser 500 Infra készülék vásárlása esetén a készülék árába beszámítunk.

Jelentkezzen konzultációra az alábbi linken:

Kapcsolatfelvetel

Kérjük, rendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!
E-mail: office@statmedia.huKapcsolatfelvételTel.: +36 30 393 7948
Kapcsolatfelvétel