Stat Szolgáltatások

Generál tervezés / Szerkezettervezés

Generál tervezés / Szerkezettervezés

Cégünk több éves szakmai tapasztalata és hosszú távú partnerkapcsolatai révén vállalja lakó-, ipari-, és középületek tender, engedélyezési és kiviteli generál tervezését, szerkezet tervezéstét, statikai állapotfelmérést, valamint különleges szerkezetek tervezését, ellenőrzését.

Műszaki Ellenőrzés

Műszaki Ellenőrzés

A sikeres projekt megvalósításához elengedhetetlen Ügyfeleink teljes körű képviselete. A szakszerű műszaki ellenőrzés folyamán nyomon követjük a megvalósulás műszaki és gazdasági paramétereit, kontrolláljuk a kivitelezés ütemtervét, számon kérjük a terv szerinti megvalósítást, a jogszabályoknak és a szabványoknak való megfelelést. Szükség esetén Megrendelőink számára műszaki alternatívákat kínálunk a költség és idő hatékonyság érdekében, természetesen az elvárt minőséget szem előtt tartva.

Felelős Műszaki Vezetés

Felelős Műszaki Vezetés

Egy beruházás megvalósítása folyamán döntő fontosságú a kivitelezés folyamatainak összehangolása, koordinálása. Cégünk Felelős Műszaki Vezetői jogosultsággal rendelkező mérnökei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kivitelezés lebonyolítása és az építőipari munkák szakmai összehangolása terén.

Kapcsolatfelvétel